Bosvruchten Cheesecake
Recept Bosvruchten Cheesecake
De Bodem: Ontpit de dadels en stop deze in een keukenmachine. Smelt de kokosolie in een pannetje. Voeg deze vervolgens aan de dadels toe, samen met de pecannoten en havermout. Mix dit tot één geheel.Leg een vel bakpapier op de bodem van een rond bakblik en verdeel hier de inhoud van de keukenmachine overheen. Druk dit vervolgens met je vingers aan tot dat die overal ongeveer gelijk is. Zet het bakblik in de koelkast zodat de bodem wat kan opstijven. Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C De Vulling: Kluts de eieren luchtig en voeg hier de magere kwark, de scheppen F1 Frambozen Blauwe bessen en PDM aan toe. Roer dit goed door elkaar tot één geheel. Haal het bakblik uit de koelkast en besmeer de zijkanten met wat gesmolten kokosolie. Giet het mengsel voor de cheesecake op de bodem en strijk dit glad met de achterkant van een lepel.Bak de cheesecake in 50 minuten af. Laat de cake tot slot afkoelen en bewaar hem in de koelkast!
Formula 1 IJslollies
Recept Formula 1 IJslollies
Deze diepgevroren traktaties zijn gemakkelijk te maken. In feite zijn ze zeer vergelijkbaar met het maken van een Herbalife Formule 1 shake. Het enige verschil is dat je yoghurt toevoegt om het mengsel dikker en romiger te maken. Je moet ook ten minste twee uur wachten voordat de ijslollys goed bevroren zijn dus zorg ervoor dat je dit meerekent. Voeg alle ingrediënten op volgorde toe aan de blender. Mix tot een glad mengsel. Giet voorzichtig in vier ijslollyvormpjes en wacht minimaal 2 uur voordat je ze kunt eten.
Tropical Temptation
Recept Tropical Temptation
Stop alle ingrediënten in de blender en schenk het uit over ijsklontjes in de glazen. Garneer met stukjes mango en ananas voor een extra tropisch effect.
Happy Fluffy Chocolate Mousse
Recept Happy Fluffy Chocolate Mousse
Snijd de avocado en banaan in grove stukken. Stop deze samen met de F1 chocolade en amandelmelk in een blender, totdat er een mooie, romige mousse ontstaat. Als de mousse goed is, schep je het romige, glanzende geheel in een glaasje of bakje. Daarna hak je de chocolade fijn en sprenkel je deze samen met de frambozen over de mousse heen. Hier word je gegarandeerd gelukkig van!
Het Herbalife programma
21 dagen challenge
Bijzondere recepten
Uitleg Herbalife programma
Eiwitrijke tussendoortjes
Verantwoorde snacks
Wat zijn proteïnen
Interessante pagina's
Algemene informatie
Algemene voorwaarden
Herbalife Certificaten
Gratis advies en begeleiding
Betaalmogelijkheden
Leveringsvoorwaarden
Privacy
Interessante links
Contactgegevens Herba Shop
Debora Brouwer
Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member
Laurens Baecklaan 22
1942 LM Beverwijk
Tel: 06 53 59 33 92
E-mail: info@herba-shop.nl
KvK nummer: 73137324
BTW nummer: NL190489509B01
Voor 10 uur besteld, volgende dag in huis
Kortingen tot 44 %
Sparen voor extra korting
Achteraf betalen via Klarna
30 dagen garantie